TERMENI SI CONDITII

Utilizarea site-ului

Fiecare utilizator care acceseaza, vizualizeaza sau cumpara produsele prezentate pe site-ul www.fotosales.ro implicit  accepta termenii si conditiile enumerate mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile si termenii de utilizare ale acestei pagini, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Firma S.C. Best Politech SRL este detinatoare a site-ului www.fotosales.ro si isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale termenilor si conditiilor si a ofertelor prezente in cadrul site-ului, fara o notificare prealabila si fara prezicerea motivelor. De asemenea firma care administreaza acest site isi rezerva dreptul de a corecta orice erori de afisare sau de dactilografiere,  imagini ale produselor sau erori de software, fara a anunta in prealabil.

Implicit Best Politech SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc care pot aparea, aceste erori nu obliga in nici un fel firma Best Politech SRL la nici o actiune de finalizare a vanzarii sau justificare catre client. Pretul produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare de pret, acest lucru fiind influentat de disponibilitatea produselor si de politica de preturi, cat si de disponibilitatea produsului la furnizor.  Comanda se considera finalizata doar in momentul in care se confirma de catre un reprezentant al companiei, telefonic sau prin posta electronica.

Reprezentantul firmei isi rezerva dreptul de a restrictiona acesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi, in cazul in care considera ca aceasta ar putea prejudicia in vreun fel firma Best Politech SRL. Pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie. Tel: + 40744499777 sau prin email: office@fotosales.ro